..Pics By Mia..

Alla inlägg under juli 2010

Av Mia - 19 juli 2010 22:14


Tack för detta klipp mamma!!!!

Av Mia - 18 juli 2010 21:23

Semesterns sista dag har gått i piratanda.

Sonen har varit på sitt första barnkalas (storasyrran hängde på hon med)....inbjuden av sin bästa dagispolare.  Ett kalas med pirattema.

 

Alla barnen va så söta när dom iklädda piratmundering kom till kalaset.....men av nån anledning slängde dom av sig alla fina piratdetaljer när paketen delats ut *fniss*

Mitt i kaoset av barn och lek vart det korv och brödätning och skattjakt.

 

Sen va det  mer lek och lite tårta på det.

     

   

Kalaset slutade med en traditionell fiskdamm som resulterade i glittrande ögon :-)

Min son va iallafall supernöjd efter kalaset och va nog väldigt glad att få träffa några dagiskompisar och ha kul med dom.


Han va såååååå fin min lille pirat!!!

 



Mamma: Tusen tack för filmen på barnen idag.....fan va vi garva!!! Hade jag kunnat hade jag lagt upp den här i bloggen!!!! "SKAKA RUMPAN!!!!!!"



Av Mia - 16 juli 2010 19:51

...blev inte riktigt som jag tänkt mig.  Men nu är mitt stackars misshandlade hår iallafall inte svart längre.  Jag är inte blond heller för jag lyckades inte få bort de gula nyanserna och jag vågade inte bleka en gång till när jag plötsligt får en stor hårtuss i näven när jag drog fingrarna igenom det *gulp*   


Gult är fult!!

Tur man passar i keps.

   

I panik cyklade jag iväg till affären och köpte några paket med lite mörkare färgning och jag valde den ljusbruna.



Det ljusbruna ser lite grönt ut när det va vått *gulp igen*   

 

Så här ser det ut nu när det torkat.

 

Lite bättre......och framför allt är jag inte svarthårig längre!!!



Jag hoppas innerligt att mitt hår kan förlåta mig denna misshandel!?!?



Av Mia - 16 juli 2010 19:26

Det är inte varje dag som grannen knackar på och erbjuder sin salami!!!!!

Men det hände nyss!!!! *asg*

 

Av Mia - 16 juli 2010 09:02

Tänkte igentlige dra med barnen till affären nu på morgonen för att inhandla fler blonderingspaket...men sambon sa att vi kunde åka och göra det när han kommer hem från jobbet vid lunch sen.

Så jag och ungarna tog ut den nyinköpta lilla poolen istället och fyllde på med med vatten. Sen tog dom ett morgondopp i solen :-)

 

 

 

 

Godmorgon!!! :-)

Av Mia - 15 juli 2010 21:31

Ja ni, jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på men jag tog min blonderingstanke och åkte iväg och inhandlade några paket med blonderingsmedel.

Jag köpte fyra paket med superdupermega blond  (samt ett paketmed en lite mer mörkblond färg  som jag kanske använder i slutet då jag inte vill att slutresultatet skall vara platinablond) och fick använda två paket åt gången då jag har så långt hår.

Jag har alltså blonderat det i två omgångar nu och jag räknar med att få köra två omgångar till innan det gula försvinner. Det är ju lite jobb med att blondera ett nästan svart hår.

Just nu är håret morotsfärgat och absolut INTE snyggt nånstans, så imorgon när jag skall åka och inhandla fyra paket till så blir det med keps på *fniss*

 

Nu skall svart bli blond.

 

Första omgången är i och skall verka i 60 min.

 

Första omgången är ursköljd.

 

I med omgång nr 2, som även den skall verka i 60 minuter.

 

Det blev lite bättre resultat, men det är långt ifrån färdigt.

 

Jag får fortsätta imorgon och då kommer även fler bilder som ni kan garva åt.


Meningen är att jag skall få det i samma blonda nyans som jag fick senast jag va blond, vilket va för drygt 5 årsen. Men det är iallafall den lite mer askblonda nyansen jag vill ha som slut resultat.

 

Lycka till mammaMia!!

  


Av Mia - 15 juli 2010 13:52

Imorse va jag och barnen iväg för att vaccination inför resan. Dottern behövde inte ta nån för hon hade visst redan fullgott skydd......så hon vart glad att hon slapp :-)

Sonen blev dock lite ledsen att bara han behövde...men det gick ju över lika snabbt när sjuksköterskan tog fram sin ask med en massa roliga klistermärken med rörliga ögon :-) Vuxna behöver inte ta nåt inför en Grand Canaria resa.

Efteråt tog vi spårvagnen till mitt jobb och tog en fika.....och jag syndade med en smörgås med kräftröra som va sååååååå mumsig.

     

Sen blev det en sväng till Buttricks där vi handlade lite atteraljer inför Piratkalaset som sonen ska till på söndag. Det är hans första barnkalas som han skall gå på och det är hans bästa dagispolare som bjudit honom :-)


Efter den lilla shoppingen kom sambon och hämtade upp oss vid Tyska kyrkan och så åkte vi och storhandlade och så blev det en sväng till Rusta där vi köpte en pool till barnen. Jag gick även och sneglade på hårfärgerna....för jag är lite sugen på att blondera mig. Har varit blond förrut...när tösen va liten...och efter att ha sett snygga Nath i sitt blonda hår så har jag blivit sugen på det.

Men jag är osäker.....det är så jäkla mycket jobb att blondera ett såhär mörkt hår. Får tänka på det en stund till :-)

Poolen ville sonen givetvis bada i med engång, men eftersom det typ ösregnade ute så ställde vi den i badrummet och fyllde på lite vatten så va han nöjd sen :-)

  Själv fick jag mig en fin och somrig klänning av min sambo...

   
     

...tack gulliga du!!!!  



Nu är sambon iväg och hjälper en grannes dotter och hennes pojkvän med lite flytt av möbler och barnen är hos grannpojken och leker.  Själv ligger jag här på soffan och lyssnar på ösregnet utanför *myyysigt*....men ska väl kanske ta tag i en tvätt och sen skall jag ta på mig träningskläderna och göra mig redo att sticka till gymmet så fort sambon kommer hem igen!!!


Av Mia - 15 juli 2010 06:53

Jag och barnen är redan iordning gjorda och skall strax bege oss till tåget som skall ta oss in till stan. Vi skall till Järnhälsan där barnen skall vaccinera sig inför resan den 10 augusti.

Sen skall vi gå bort en sväng till mitt jobb och tjinga på en arbetskamrat som går på semester på freag, men som sen inte kommer tillbaka efter det utan som går direkt på havandeskapspenning och sen mammaledighet.

Kul för henne....men tråkigt för mig :-(

Men man får ju åka och hälsa på henne sen när bebbe har kommit i oktober :-)

.*#+ Mia Forever +#*.


iPhone fun!!!!

Nedräkning

Fråga mig

2 besvarade frågor

BLOGGEN

Bloggar jag diggar

Arkiv

Besökare

Foto: Mia Rydell

 

 

 

 

 

 

 

 

mums by MIA

       

mums by MIA

Upp & Ner

    Ätstörningar, två barn och ett jobb på kondis har format denna kropp!!!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2010 >>>

Translate Mia´s blog


Ovido - Quiz & Flashcards