..Pics By Mia..

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Mia - 9 januari 2011 22:12

Sambon tycker att jag är skitkass på att uppdatera bloggen !?!?!?  han brukar nämligen läsa bloggen i sin mobil när han får en stund över på morgonen när han jobbar.

Så på hans begäran så slänger jag in ett inlägg här. Känner ju att det går rätt mycket i perioder det här med att blogga.....iallafall för min del....ibland känner man liksom inte bara för det.


Efter att ha varit sjuk (det har pendlat mellan feber, ont i lederna, torr rethosta, slemmig hosta, snor och snuva) i ca 8 veckor så känner jag mig så gott som återställd.....äntligen!!!!  Tänkte att jag skulle vänta en vecka till tills jag beger mig till gymmet....vill att minsta lilla förkylningsvirus/bakterie skall vara helt borta innan jag kör igång med nån slags träning igen.

Har kört socker- och nästan helt kolhydratsfritt sen nyårsdagen och jag har haft endel huvudvärk, vilket jag antar har varit abstinens efter sötsaker...men det börjar att gå över och jag har gått ner några kilon redan. :-)

Jag har bestämt mig och valt att välja bort fikabrödet, helggodiset, potatisen och sockret i mitt te och kaffe....sen skall det på lite motion och träning på det också....sen skall det nog bli fason på denna gamla tant med ska ni se!! ;-)



Vädret får gärna visa sina bättre sidor nu tycker jag. Är grymt trött på denna snö och kyla.....och nu även detta regn, blåst och ishala gator.....och vi ska inte prata om dessa jäkla tåg som är försenade/inställda jämt och ständigt!!!!

Blääääää tycker jag om allt detta!!

 

Jag tror nog att varenda människa längtar efter våren nu!!! Få känna solen och vårvärmen som bränner lite på kinderna!!!! En försmak på sommaren!!!! :-)




.*#+ Mia Forever +#*.


iPhone fun!!!!

Nedräkning

Fråga mig

2 besvarade frågor

BLOGGEN

Bloggar jag diggar

Arkiv

Besökare

Foto: Mia Rydell

 

 

 

 

 

 

 

 

mums by MIA

       

mums by MIA

Upp & Ner

    Ätstörningar, två barn och ett jobb på kondis har format denna kropp!!!

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Translate Mia´s blog


Ovido - Quiz & Flashcards