..Pics By Mia..

Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av Mia - 23 augusti 2010 21:35

Usch och fy va dålig jag är på att uppdatera bloggen.  Men idag känner jag att jag faktiskt MÅSTE uppdatera för jag är så stolt över min stora tös som såg så lycklig och stolt ut där hon satt vid sin bänk i skolsalen med sin klass på sin fösrta skoldag...och räckte upp handen högt upp i luften på uppropen när hennes namn ropades upp!!!

herregud.....vår lilla   Emmsan    börjar blir riktigt stor!!!!!!



Har även varit på sonens dagis en stund idag för en liten mini inskolning. Han är ju inte så jätteglad att bli just lämnad på dagis så jag kände att en stund på dagis idag där vi va med på samlingen och han fick visa mig runt lite va på sin plats innan jag faktiskt lämnar honom på riktigt på onsdag. Vi går nog dit en stund imorgon med så att han får stäffa sin bästis en gång innan också.



Vad som hänt annars dom senaste dagarna är väl att sambon och barnen haft en igelkottsbegravning i trädgården och att vi va ute och letade efter grannens 3 åriga tös som tösens pappa trodde va borta. Vi sprang runt åt varsit håll och letade , ropade och frågade i nån halvtimme (och då hade hon varit borta i ca en halvtimme innan det).

Tillslut hittades hon hemma i sitt rum, nerkrupen i sin leklåda med gossedjur och napp....sovandes...helt oventade om kaoset hon ställt till med. men det va skönt när man fick se grannpappan med tösen i sin famn igen. Slutet gott allting gott!!!


 Jag är förkyld......nästan superförkyld faktiskt. Jag är snuvig men endå tät i näsan....och nyser stup i kvarten. Ungarna är likadana, och sambon med. Jag tror att det är efter flygresan hem......alla andra har blivit förkylda under semestern för att dom sovit under kallluften från ac´n och sen vistas i varma solen och växlar mellan kallt och varmt ...sen smittar dom allt och alla  på planet där samma luft går runt och runt tillsammans med alla baskilusker.



Nä, nu ska jag sluta uppdateringen för denna gång.  Får la se när det blir nästa gång.....kanske på onsdag när dottern skall ta hål i öronen!! ;-)

.*#+ Mia Forever +#*.


iPhone fun!!!!

Nedräkning

Fråga mig

2 besvarade frågor

BLOGGEN

Bloggar jag diggar

Arkiv

Besökare

Foto: Mia Rydell

 

 

 

 

 

 

 

 

mums by MIA

       

mums by MIA

Upp & Ner

    Ätstörningar, två barn och ett jobb på kondis har format denna kropp!!!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Translate Mia´s blog


Ovido - Quiz & Flashcards